Livet med SoMe er både vilde op- og nedture. Det er megafedt, når en hurtigt optaget video af Dicte, der står og vinder garnnøgler op, pludselig letter med masser af views og likes fra både dem vi kender og fra masser af nye. Men der er jo også dage, hvor man egentlig selv synes, at opstilling og farver bare spiller, og så henter det 5 likes! Vel at mærke fra Nicolaj og mig, min mor og min søster og så en femte ukendt følger – det er jo til at græde af grin over. Og så siger de at sex sælger – jeg synes bare at jeg havde ramt den lige i øjet med farvevalg og beskæringer – og så henter man 5 Insta kliks, 4 Facebook likes og 11 delinger og tak for hver og en 😉

Sæbe er åbenbart ikke sexet nok!

Ja, sådan kan det gå. Læren er, at selvom vi alle sammen vasker tøj, så er lækker uldsæbe bare ikke sexet eller lækkert nok til at blive liket og delt. Vi vender stærkt tilbage med mere garn og indblik i det glade webshopliv i næste uge, hvor vi håber at høre fra vores seneste to leverandører, nemlig tyske Minuk, der laver de skønneste project bags (eller grejtasker, hvis vi skal finde et godt dansk ord 😊), og amerikanske Twig and Horn, som vi har brugt det meste af et år på at få et samarbejde i gang med. Både Minuk og Twig and Horn har de lækreste varer på hylderne, som jeg ikke kan vente med at få fingrene i. Og ikke mindst håber vi jo på, at det bliver lidt mere SoMe vildt end Soak.

Soak

Når det er sagt, så skal man ikke underkende lækkerhedsgraden i Soaks sæber, og jeg vil da bare opfordre til at man behandler sine luksusstrikvarer, som var de belagt med guldstøv, hvilket de jo også er, når man tænker på hvor meget kærlighed, der som regel er lagt i hver eneste maske, og den kærlighed fortjener helt sikkert det allerbedste. Saok er uden besvær – strikket lægges i blød 15 minutter, krammes fri for vand og skal bare liggetørre, så er den ikke længere. Ingen besvær med at skylle sæber ud eller risiko for filtning. Soak kan også bruges i vaskemaskinen, hvis man som jeg elsker sit uldprogram https://www.klintholmgarn.dk/vare-kategori/tilbehoer/soak-uldsaebe/

Ja ja, ikke mere reklame. Weekendens vejr lover godt, så husk solcreme. Den står på strik og the med benene oppe i weekenden, og så måske en tur ned og se om vandet stadig ligger nede for enden af vejen. Rigtig god weekend 😊