Cocoknits udvikler smarte sjove og uundværligt tilbehør. Julie Weisenberger; designeren bag CocoKnits har udviklet og designet i mere end 30 år og ved nøjagtigt hvad den sofistikerede strikker har brug for, lige fra smarte maskemarkører i skønne farver til det mest fantastiske sæt til at hjælpe med at blokke dine færdige strikkeprojekter. Alle CocoKnits produkter egner sig perfekt til gaver og behøver slet ikke yderligere indpakning. Alle CocoKnits produkter leveres i en attraktiv indpakning der samtidig fungerer som perfekt opbevaring i dagligdagen.

Find tilbehør til strikning med Cocoknits

Det er en dejlig hobby at kunne strikke. For mange kan det være ren meditation, og man kan miste fornemmelsen for tid og sted.

Ved os findes der i serien Coco Knits både tilbehør til begynder og øvede, som gør det lettere at kunne arbejde med strikning.

Det er selvfølgelig op til den enkelte, hvilken slags tilbehør man gerne vil bruge for at gøre det lettere at strikke.

Men mange kan lide at få en hjælpende hånd, der i sidste ende gør det lettere at holde styr på strikketøjet og processen med at strikke.

 

Vi er Cocoknits retailers

Vi er netop leveringsdygtige i tilbehør fra Coco Knits. Her kan man købe Ring Stich samt Needle Stich og ligeledes er der omgangstællere.

Der er mange der kender til udfordringen med at maskerne kan ende i hobbykurven, fordi de let kan falde af pindene. Fortvivl ikke for du kan købe Stich Stoppers som er små skumpropper du kan sætte på pindene. Dermed er det lettere at holde styr på maskerne.

Hold gerne løbende øje med det spændende tilbehør fra Cocoknits,

Brugen af Cocoknits tilbehør gør det sjovere og lettere at strikke både for nybegynderen og den øvede.

Titel

Go to Top