Jeg skal være den første til at sige, at det var en spøjs følelse, at starte butik lige op til at et helt land lukker ned for sin fysiske detailhandel….og så endda lige op til jul!

Men det var sådan set ok. Klintholm Garn har fra starten været tænkt til at starte langsomt op, opbygge relation til vores kunder, have tid til snak om det skønne garn, teknikkerne og fornøjelsen ved lækre gadgets. Og ja, indrømmet, den ene dag tog den anden. De første salg gik igennem (og blev fejret behørigt) nye garner kom på hylderne, og lige med et måtte der også komme kunder i butikken – her er det så, at vi kommer i tanke om manglen på et butiksskilt!

Klintholm Garn er jo i første omgang fundet på som en webshop med lager og lille butik derhjemme. Hvis der så skulle forvilde sig en kunde eller to forbi, så ville det jo bare være hyggeligt. Så vi har brugt tid på udvikling af logo, navigation på hjemmesiden, opsætning af styre- og betalingssystemer – al den slags, men vi havde ligesom ikke snakket om skiltning!

Ja, og så er sagen desuden den, at vi faktisk har brugt alle skejserne på garn og tilbehør 😊 Så derfor er skiltet i første omgang lavet ud fra det forhåndsværende princip – hvad har vi stående, der kan bruges til formålet? Som resultatet viser, så havde vi en stump vægbeklædning og en god bred sprittusch. Så er det heldigt, at den første uddannelse jeg tog var i butik, inden man fik de små smarte elektroniske prisskilte. Dengang var det hele skrevet i hånden, så det blev vores (første) skilt altså derfor også.

Det er muligvis ikke jordens flotteste skilt, men det opfylder behovet for nu. Og det kommer nok til at måtte hænge der lidt, for vi har lige bestilt nye vare – flere pindespidser til KnitPro, så vi ikke længere har så store huller i numrene, opfyldning på de farver, der var blevet solgt. Nå ja….og så lige fem nye farver Knitting for Olive merino mig her, ny grøn Erika Knight Wild Woll mig der, foruden de der fem helt nye farver strømpegarn, som vi bare venter på at vise frem.

Ja, vi må se, hvor længe det må holde ud, for det er bare sjovere at fylde butikken op til jeres kommende køb og fornøjelse, end det er at se på skilte 😊