Antje Arens er grundlægger af MINUK. Som kandidatdesigner arbejdede hun i forskellige bureauer, inden hun i 2011 besluttede at oprette sit eget taske brand. I Hamburg-Altona fandt hun et smukt studie i en gammel bygning, der siden er blevet hendes andet hjem. Alle tasker bliver håndlavet der, fra udformningen af ​​snit og tekstildesign, til syning, til skæring af læderremme og den endelige behandling – alle arbejdstrin udføres af Antje og hendes lille team hvor der er stor opmærksomhed på detaljer og kvalitet.
For os er “Slow Fashion” mere end bare en tom floskel, også når det går stærkt.

Rækken af ​​funktionelle lærredstasker og almindelige lædertasker suppleres med specielle modeller, såsom projekttasker til den “smukkeste hobby i verden”. Inspireret af hendes kærlighed til strikning har disse været en integreret del af samlingen siden deres introduktion i 2016. Antje erfaring med håndværk – udover strikning, er også at arbejde med stansnål og forskellige DIY-projekter med uld – og det flyder direkte ind i udviklingen af ​​hendes produkter.

Bæredygtig brug af ressourcer er vigtig for Antje. Der lægges stor vægt på materialernes oprindelse og omhyggelig behandling, f.eks. Med hensyn til genbrug eller emballering. MiNUK producerer næsten intet affald og bruger kun læder, der er vegetabilsk garvet og kromfrit. Der foretrækkes naturligt åbent læder, der ikke har et forseglende lag maling. Hver lædertaske udvikler sin egen patina over tid og kombineret med dens langvarige kvalitet og tidløse design bliver den en loyal ledsager af sin bærer.

Go to Top