MiNUK Projekttaske M

740,00kr.

Projekttaske M fra MiNUK er det ideelle opbevaringssted til dit strikke- eller hækleprojekt, enten du er på farten eller sidder derhjemme i sofaen. Tasken er håndsyet i robust lærredsstof med inderfor i bomuld og har håndtag i cognacfarvet læder. Hver detalje er nøje gennemtænkt, og så vejer tasken kun imponerende 426 gr.

Taskens overordnede designide er et stativ. Det lyder måske lidt corny, men det giver mening, ligeså snart du tager tasken i brug. Med MiNUKs tasker har du nemlig fuldt overblik over taskens indhold og de praktiske sidelommer holder styr på dine strikke- og hækleaccessories.

Den forede taske har to smalle rum til strømpepinde, saks og kuglepenne og to mellemstore rum til strikkemarkører, målebånd, rundpinde, mobiltelefonen eller en lille tablet. Tasken er lukket med en bomuldssnor i løbebåndet og kan komfortabelt bæres i hånden ved hjælp af læderhåndtagene.

Hver taske er udstyret med to modsatte D-ringe, så den kan bæres som en skuldertaske med en skulderrem. Vær opmærksom på at skulderremmen ikke er inkluderet i købet af Projekttaske M, men skal tilkøbes.

Efterspørgslen på Projektaske M har været overvældende, og derfor er de fleste farver lige nu bestillingsvarer, der kan derfor forekomme en vis ventetid, førend du har din nye taske. Giv os evt. et ring eller send en mail, hvis du vil kende lagerstatus eller leveringstid for en bestemt farve.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Mål:

Bund: 12 cm
Højde: 30 cm
Bredde: 23 cm

Materiale: 75% bomuld, 25% læder
Vask: Håndvask
Håndtag: Cognacfarvet læder

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

Koksgrå, Jade, Karry, Petroleumsgrøn, Asurblå, Blå, Gul, Laks, Nøddebrun, Orange, Blomme, Rød, Anthrazit

Du kunne også være interesseret i...

Go to Top