MiNUK Projekttaske L

1.125,00kr.

Projekttaske L fra MiNUK er en stor og rummelig skuldertaske – helt ideel til dit strikke- eller hækleprojekt, enten du er på farten eller sidder derhjemme i sofaen. Tasken er håndsyet i robust lærredsstof med inderfor i bomuld og har håndtag og skulderrem i sort læder. Hver detalje er nøje gennemtænkt, og så vejer tasken kun imponerende 440 gr.

Taskens overordnede designide er et stativ. Det lyder måske lidt corny, men det giver mening, ligeså snart du tager tasken i brug. Med MiNUKs tasker har du nemlig fuldt overblik over taskens indhold og de praktiske sidelommer holder styr på dine strikke- og hækleaccessories.

Den forede taske har tre smalle rum til strømpepinde, saks og kuglepenne, desuden et mellemstort og tre store rum til strikkemarkører, målebånd, rundpinde, mobiltelefonen eller en lille tablet. Tasken er lukket med en lædersnor i løbebåndet og kan bæres enten som håndtaske ved hjælp af læderhåndtagene, eller over skulderen som en tote bag af mere end bare almindelig god kvalitet 😉

Vi har desværre ikke mulighed for at have et større lager hjemme lige nu (selvom vi arbejder på sagen 🙂 ), og nogle farver vil derfor i perioder være bestillingsvare med en kortere leveringstid. Giv os evt. et ring eller send en mail, hvis du vil kende lagerstatus eller leveringstid for en bestemt farve.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Mål:

Bredde: 40 cm
Højde: 36 cm
Bund: 14 cm

Materiale: 75% bomuld, 25% læder
Vask: Håndvask
Skulderrem og håndtag: Sort læder

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

Antracit, Gul, Sand, Dueblå, Gråbrun

Titel

Go to Top