Sakse fra LDH scissors

I 1990 blev LDH Scissors grundlagt i Shenzhen, lige uden for Hong Kong, af et ungt par, der simpelthen havde brug for sakse af bedre kvalitet. Bygget med kærlighed, dedikation og lykke har virksomheden tjent samfundet lige siden. Hurtigt frem til 2018 har deres søn Roy og hans kone Ursula bragt virksomheden til Toronto, Canada. LDH Scissors er også stolte over at være immigrant-, kvindelig- og familieejet! Om deres mission og betydningen bag LDH fortæller Roy og Ursula selv:

Vores mission

Vi sigter mod at støtte alle producenter, håndværkere og syerske og levere sakse og værktøj af høj kvalitet til en tilgængelig pris for alle.

Love

Vi har været i branchen i næsten 30 år, og virksomheden er baseret på et fundament af familie og kærlighed. Vi er stolte over at være familieejet og kvindelig ledet og er glade for at videreføre den arv vi har fået i den ånd, som den er givet.

Dedikation

Vores team hos LDH Scissors har dedikeret deres tid til at perfektionere, hvad vi elsker, og hvad vi er gode til: at lave sakse af høj kvalitet. At lave en god saks tager tid, og vi har valgt den langsomme tilgang for at sikre, at alle vores kunder er helt tilfredse med vores produkter og vores service.

Lykke

Vi forstår, at en saks ikke kun er et almindeligt værktøj. Det er et værktøj, der kan bringe folk lykke; det er et værktøj, der tilfører følelser til hvert udformet stykke; det er et værktøj, der gør det muligt for en at udtrykke sig uden at tale et eneste ord.

Her finder du den rette garnsaks

Når du skal vælge garn saks er det afgørende, at den er af en god kvalitet. Dette kan du være sikker på, at få ved os. Vi har altid benyttet LDH Scissors som blev grundlagt i 1990 i Schenzen. Der er tale om et familie ejet virksomhed, der altid har vægtet den høje kvalitet i forhold til produktion af sakse.

Det hele startede med et ungt par, der selv manglede nogle ordentlige sakse. Da det ikke kunne lade sig gøre at finde dem på det nuværende marked startede de selv LDH Scissors.

Produktionen af en garn saks tager lang tid, og det er netop den langsommelige tilgang, der sikrer at kunderne til stadighed er tilfredse med både produktet og vores service.

Der er således tænkt meget over alle de detaljer, der er nødvendige for at producere en god saks.

LDH Scissors laver sakse med kærlighed

LDH Scissors er en familieejet virksomhed med stolte traditioner i forhold til produktion af sakse lavet med kærlighed. Virksomheden er kendetegnet ved at være både kvinde og immigrantvenlig og således også ledet af en kvindelig chef.

For netop ved LDH Scissors ved man at en garn saks er mere end bare at være et fantastisk kvalitetsprodukt. Netop sådan en saks kan bringe lykke til dig som bruger, og selve garn saksen kan tilføre følelser til de produkter du selv kan lave derhjemme. Her er netop tale om et produkt, der gør det muligt at udtrykke sig uden af bruge et ord.

Derfor er det så afgørende, at du som kunde finder netop den garn saks der passer til dig.

Køb en garnsaks i dag, og glæd dig til leveringen. Mærk følelsen af garn saksen når du bruger den. Nyd at du kan udtrykke dig uden ord, og tjek webshoppen for udvalget af garnsaks.

Go to Top