Finnuld fingering

Original price was: 162,00kr..Current price is: 128,00kr..

Aurinkokehrä Fingering fra finske Anna Vasko Materialet er ren Finnuld, hvor uldens smukke naturlige nuancer giver dybden til de naturlige farvestoffer.
Kamgarnuld er usædvanligt blødt, fordi de korteste fibre fjernes ved kæmning, og de resterende bjælkefibre kæmmes i parallel retning. Anna Vasko håndfarver al sit garn selv og bruger kun naturlige ingredienser i sin farvning, det betyder samtidig at der kan være markant forskel fra farveparti til farveparti, så sørg for at købe rigeligt garn til dit projekt. Det vil også være forskelligt hvilke farver vi har i butikken, da det afhænger af hvad Anna lige får hevet op af gryderne 🙂

Men garnet er skønt at arbejde med, og den lette Fingering gør sig særlig godt til for eksempel sjaler, mønsterstrik og accessories som handsker og hatte.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Kvalitet: 100% finnuld

Løbelængde: 360 m/100 gr

Pind: 2 – 4 mm

Strikkefasthed: 23 masker = 10 cm på pind 3,5

Vask: Håndvask, vær opmærksom på at garnet bliver blødere efter første vask, samtidig med at det mister lidt af sin naturlige lanolincoating.

Vægt pr. nøgle: 100 gr

Yderligere information

Vægt N/A
Farver

Grafiitti, Pakuri, Norko, Kanerva, Purpura, Luumu, Munako, Tora, Naava, Lehmus, Koin, Okra, Tyrni, Honka, Savu, Suvanto, Indigo, Harmaa

Titel

Go to Top